Головна  →  Новини  →  23 лютого 2018

У Подільській райдержадміністрації провели нараду з керівниками ресторанного господарства (фото)

У Подільській райдержадміністрації провели нараду з керівниками ресторанного господарства (фото)

22 лютого в приміщенні Подільської районної в місті Києві державної адміністрації провели нараду з керівниками закладів ресторанного господарства за участі представників профільних департаментів Київської міськадміністрації, заступника керівника апарату Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Олега Мукана.

У ході зустрічі обговорювали нагальні питання стосовно розміщення літніх та сезонних майданчиків біля стаціонарних закладів ресторанного господарства у 2018 році. У зв’язку з цим детально зупинились на питанні заїзду постачальників до закладів ресторанного господарства, що розташовані уздовж пішохідної зони на вул. Петра Сагайдачного.

Крім того, презентували Програму фінансово-кредитної підтримки суб’єктів малого та середнього підприємництва у місті Києві у 2018 році. Для реалізації цієї програми у поточному році виділено 20 млн грн. За рахунок цих коштів для київських підприємців компенсуватиметься 50% номінальної відсоткової ставки, щовстановлюється кредитним договором. Впровадження Програми дозволить столичним підприємцям отримати поштовх для розвитку, модернізувати виробничі потужності, збільшити обсяги своєї продукції, створити нові робочі місця.

За результатами наради керівникам  закладів ресторанного господарства доручили підготувати пропозиції щодо розміщення літніх майданчиків, а  відділу торгівлі та споживчого ринку Подільської райдержадміністрації, враховуючи ці пропозиції, погодити з профільним департаментом Київської міськадміністрації схеми розміщення літніх майданчиків біля закладів ресторанного господарства в межах пішохідної зони на вул. Петра Сагайдачного.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024