КМДА Київська міська державна адміністрація


14 лютого 2018

Валентин Мондриївський поспілкувався з подолянами під час виїзного прийому громадян (фото)

Валентин Мондриївський поспілкувався з подолянами під час виїзного прийому громадян (фото)

13 лютого голова Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Валентин Мондриївський провів особистий виїзний прийом громадян в актовій залі гуртожитку, що на вул. Межова, 119.

Поспілкуватися з головою району прийшло близько 50 осіб.

На запрошення голови райдержадміністрації до спілкування з мешканцями долучився директор державного підприємства "Науково-дослідний, виробничий агрокомбінат "Пуща-Водиця" Віталій Кадигров, оскільки питання подолян стосувалися порядку надання житла працівникам зазначеного підприємства.

“Восени минулого року 22 працівника підприємства у рамках інвестиційного договору та на виконання спільного рішення райдержадміністрації і профспілкого комітету агрокомбінату отримали ордери на квартири. І, як я й говорив, робота в цьому напрямку продовжується. Однак, у мешканців виникло багато запитать щодо порядку надання житла, просування по квартирній черзі та інші, тому ми вирішили спільно з представниками підприємства обговорити всі аспекти та надати вичерпні відповіді на всі запитання”, - зауважив Валентин Мондриївський.

Під час обговорення присутнім детально роз’яснили порядок виділення квартир та земельних ділянок працівникам агрокомбінату, формування квартирного обліку на підприємстві та просування по загальній квартирній черзі.

Питання, що стосувалися компетенції Подільської райдержадміністрації, Валентин Мондриївський взяв на особистий контроль та дав доручення присутнім керівникам структурних підрозділів вирішити в найкоротші терміни.

Також домовилися про проведення таких спільних зустрічей у разі необхідності із залученням представників підприємства.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.