Головна  →  Оголошення  →  7 лютого 2018

Товариство з обмеженою відповідальністю «Шиферний завод» повідомляє про намір отримати дозвіл на викиди в атмосферне повітря забруднюючих речовин

Товариство з обмеженою відповідальністю «Шиферний завод» (промисловий майданчик розташований в Подільському районі міста Києва за адресою: вул. Кирилівська, 102) повідомляє про наміри щодо отримання дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря.

ТОВ «Шиферний завод» спеціалізується на виготовлені листів волокнистоцементних хвилястих та листів азбестоцементних плоских. До складу виробництва входять: цементні сілоси (5 од.) та дві технологічні лінії: одна для виготовлення листів волокнистоцементних хвилястих та одна для виготовлення листів азбестоцементних плоских, ремонтні дільниці та котельня.

Найближча житлова забудова або громадська установа розташована на відстані 130 метрів у північно-західному напрямку (школа на реконструкції за адресою вул. Кирилівська, 87/89) від джерел викиду забруднюючих речовин підприємства.

В процесі діяльності обладнання майданчика до атмосферного повітря потрапляють наступні забруднюючі речовини: оксид азоту (оксид та діоксид азоту) у перерахунку на діоксин азоту, оксид вуглецю, діоксид сірки (діоксид та триоксид) у перерахунку на діоксид сірки, неметанові леткі сполуки (НМПОС), метан, вуглецю діоксид, азоту (1) оксид [N2O] речовини у вигляді суспендованих твердих частинок недиференційованих за складом, вуглеводні граничні С1219 (розчинник РПК-265 П та інш.), арсен та його сполуки в перерахунку на арсен, мідь та її сполуки в перерахунку на мідь, нікель та його сполуки в перерахунку на нікель, ртуть та її сполуки (в перерахунку на ртуть), свинець та його сполуки в перерахунку на свинець, хром та його сполуки в перерахунку на триоксид хрому, цинк та його сполуки (у перерахунку на цинк), кремнію двоокис аморфний (аеросил-175) та титану діоксид. Максимальний обсяг викидів забруднюючих речовин від усіх джерел викиду підприємства, при максимальному навантаження, складає не більше 130,281 т/рік. При цьому 93 % обсягу потенційних забруднюючих речовин припадає на вуглецю діоксид (СО2), який утворюється під час спалювання палива в енергетичних установках з метою вироблення теплової енергії.

Зауваження та пропозиції надсилати до Подільської районної в місті Києві державної адміністрації за адресою: 04070, м. Київ, Контрактова площа, 2, тел. (044) 226-20-26, (044) 485-18-95.

Публікація в газеті «AVISO» від 22  січня  2018 року № 6.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024