Головна  →  Новини  →  17 січня 2018

Станом на 16.00 у Подільському районі працює 48 одиниць снігоприбиральної техніки та 387 фахівців комунальних підприємств (фото)

Станом на 16.00 у Подільському районі працює 48 одиниць снігоприбиральної техніки та 387 фахівців комунальних підприємств (фото)

Комунальні служби Подільського району продовжують у посиленому режимі розчищати територію району від снігу. 

17 січня працівники комунального підприємства ШЕУ Подільського району комунальної корпорації «Київавтодор» продовжують роботи з очищення вулично-дорожньої мережі міста від снігу. Для цього задіяно 31 одиниця техніки та 49 працівників. Комунальники зосередили зусилля на прибиранні від снігу доріг та тротуарів, зупинок громадського транспорту, підземних і наземних пішохідних переходів та підходів до них, використавши для цього 44 т піщано-соляної суміші та 63 т солі.

Також робітники дільниць комунального підприємтсва "Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Подільського району м. Києва" активно прибирають балансові  території від снігу. До прибирання залучено 10 одиниць техніки та 283 працівника компанії, які прибирають від снігу прибудинкові зони та міждворові проїзди, очищають підходи до будинків, тротуари та інші території, що знаходяться на балансі підприємства.

Працівники комунального підприємства УЗН Подільського району прибирають сніг в парках, скверах та зелених зонах району. До очищення від снігу балансових територій залучено 55 працівників та 7 одиниць техніки.

Просимо водіїв, за можливості, не користуватися у власним авто і віддавати перевагу громадському транспорту. Це дуже необхідно для якісного та своєчасного прибирання снігу в умовах снігопаду, та значно прискорить роботу комунальних служб і дозволить уникнути виникнення заторів на дорогах міста.

Закликаємо пішоходів бути уважними, рухатись на тротуарах із обережністю, переходити дорогу тільки в установлених для цього місцях.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024