Головна  →  Новини  →  17 січня 2018

Валентин Мондриївський провів особистий прийом громадян (фото)

Валентин Мондриївський провів особистий прийом громадян (фото)

16 січня голова Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Валентин Мондриївський поспілкувався з подолянами під час особистого прийому.

До Валентина Миколайовича звернулася мешканка будинку з просп. Георгія Гонгадзе щодо житлового питання. Зокрема, подолянку цікавило поліпшення житлових умов та порядок надання житла учасникам АТО, які перебувають на квартирному обліку відповідно до чинного законодавства.

З житлово-комунальними питаннями прийшли до голови райдержадміністрації подолянки, що мешкають у будинку на вулиці Василя Порика. Так, питання стосувалися опалення в квартирах, стану прибудинковій території.

Із соціального питання звернувся до голови мешканець будинку з просп. Георгія Гонгадзе. Його турбувало питання надання компенсації за невикористані санаторно-курортні путівки за попередні роки.

Звернення голови громадської організації «Жіноча надія» стосувалися організаційних питань та роботи соціальних служб Подільського району.

Всього поспілкуватися з головою району прийшло 5 осіб.

За результатами особистого прийому зареєстровані відповідні звернення. Стосовно всіх порушених питань Валентин Мондриївський дав доручення керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації детально розглянути звернення громадян та допомогти у вирішенні проблемних питань.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024