Головна  →  Новини  →  17 січня 2018

Всі комунальні служби Подільського району працюють в посиленому режимі (фото)

Всі комунальні служби Подільського району працюють в посиленому режимі (фото)

Всі комунальні служби Подільського району працюють над прибиранням території району від снігу.

17 січня працівники житлово-експлуатаційних дільниць Подільського району активно прибирають балансові території від снігу. До прибирання залучено 273 працівники та 12 одиниць техніки житлово-експлуатаційних дільниць КП "Керуюча компанія Подільського району м. Києва", які прибирають прибудинкові зони та міждворові проїзди, підходи до будинків, тротуари та інші території, що знаходяться на балансі підприємств.

Крім того, до прибирання району залучена спецтехніка комунального підприємства ШЕУ Подільського району . Шляховики очищають сніг на дорогах та тротуарах, підходах до підземних та наземних пішохідних переходів, зупинках громадського транспорту, які утримуються підприємством. Для прибирання задіяні 25 одиниць снігоприбиральної техніки та 47 осіб з ручного прибирання.

Працівники комунального підприємства УЗН Подільського району прибирають сніг в парках, скверах та зелених зонах району. До очищення від снігу балансових територій залучено 40 працівників та 7 одиниць техніки.

Дякуємо всім, хто долучився до прибирання та звертаємося до балансоутримувачів усіх форм власності з проханням прибрати свої підпорядковані території.  

Нагадаємо, 18 січня внаслідок впливу активного циклону в столиці очікується ускладнення погодних умов. Так, синоптики прогнозують сильний мокрий сніг, посилення вітру  до 15-18 м/с, хуртовину, на дорогах ожеледицю, утворення снігового покриву висотою 20 см.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024