КМДА Київська міська державна адміністрація


11 січня 2018

Актуальні питання життєдіяльності району розглянули під час засідання оперативного штабу (фото)

Актуальні питання життєдіяльності району розглянули під час засідання оперативного штабу (фото)

11 січня в Подільській райдержадміністрації відбулося засідання оперативного штабу з питань роботи районного господарства в осінньо-зимовий період 2017-2018 років та проведення робіт з благоустрою. Участь в засіданні взяли керівники комунальних підприємств району, самостійних структурних підрозділів державної адміністрації, представники спеціалізованих обслуговуючих організацій.

Під час засідання штабу розглянули актуальні питання, серед яких і скарги стосовно непрацюючих ліфтів. Директор КП "Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Подільського району м. Києва" Арсен Крикун сказав, що основною причиною виходу із ладу ліфтів, як правило, є крадіжки гальмівних котушок. "Станом на ранок 11 січня через крадіжки ліфтового обладнання не працює 5 ліфтів у житлових будинках району. Ми системно проводимо роботу щодо недопущення крадіжок майна, зокрема, й унеможливлюючи доступ сторонніх осіб до технічних приміщень будинків: укріплюємо двері машинних приміщень, підвалів, виходів на горища. Працюємо й над встановленням відеонагляду. На жаль, крадіжки продовжуються",- зауважив він.

"Спільно з представниками обслуговуючої організації "Майстерліфт", долучивши правоохоронців, прошу терміново провести спільні заходи щодо з’ясування ситуації та виявлення крадіїв", - дав доручення Валентин Мондриївський. Також голова району попросив провести серед мешканців роз’яснювальну роботу стосовно необхідності їх активної участі у збереженні спільного майна.

Зосередили увагу і на питанні епідеміологічної ситуації із захворюваності на кір. Начальник управління охорони здоров'я Богдан Легінь доповів, що у Подільському районі виявлено 11 хворих на кір, з яких більшість не вакциновані. Він наголосив, що батьки мають можливість безкоштовно зробити дітям щеплення від кору у поліклінічних закладах району, а дорослі  можуть придбати вакцину у аптечній мережі КП «Фармація».

«На виконання доручення першого заступника голови КМДА Миколи Поворозника прошу вжити всі необхідні запобіжні та протиепідемічні заходи з метою недопущення епідемії кору. Також максимально поширити інформацію щодо профілактики захворювання на кір, обмежити проведення масових заходів», - звернувся до присутніх Валентин Мондриївський.

Також на засіданні обговорили питання відновлення асфальтового покриття після аварійних розриттів на інженерних мережах ПАТ «Київенерго» та ліквідації ямковості на дорогах до початку снігопадів, які очікуються з середини наступного тижня.

За результатами штабу голова райдержадміністрації надав відповідні протокольні доручення.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.