КМДА Київська міська державна адміністрація


12 січня 2018

Для громадських організацій триває конкурс, переможці якого отримають фінансову підтримку на реалізацію проектів

Для громадських організацій триває конкурс, переможці якого отримають фінансову підтримку на реалізацію проектів

У Києві продовжується прийом заявок для участі в конкурсі проектів громадських організацій. На виконання програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, надаватиметься фінансова підтримка з бюджету міста. Про це повідомив організатор конкурсу – Департамент суспільних комунікацій.

Головна мета конкурсу – підтримати ініціативи, спрямовані на створення сприятливих умов для розвитку столиці.

Марина Хонда, директор Департаменту суспільних комунікацій, зауважила, що конкурс є одним із важливих інструментів встановлення довірчих відносин між органами влади та інститутами громадянського суспільства. Вона запросила всіх зацікавлених представників громадських об’єднань подавати заявки на участь у конкурсі, щоб разом зробити місто кращим.

Конкурсні пропозиції приймаються до 9 лютого 2018 року включно, з 10:00 до 17:00 окрім п’ятниці, вихідних і святкових днів за адресою: м. Київ, вул. Хрещатик, 50-Б, каб. 206, Департамент суспільних комунікацій (телефон для довідок: (044) 235-01-75) та в електронному вигляді у форматі *PDF із поміткою «На конкурс проектів» – на адресу: [email protected].

Детальна інформація про вимоги до подання пропозицій для участі в конкурсі, зразки документів, терміни проведення та іншу актуальну інформацію – за посиланням.

Джерело: https://kyivcity.gov.ua



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.