Головна  →  Новини  →  10 січня 2018

Визначено переможця конкурсу на краще написання твору "Професія моєї мрії" (фото)

Визначено переможця конкурсу на краще написання твору "Професія моєї мрії" (фото)

Протягом минулого року бібліотека №11 сумісно з Подільським центром зайнятості проводила різноманітні профорієнтаційні заходи з учнями шкіл як у приміщенні бібліотеки, так і виїзні. Важливим компонентом у виборі професії, як свідчить практика, є таке поняття, як покликання. У бібліотеці чимало талановитих читачів-учнів, які вже в школі визначились із майбутньою професією, керуючись покликанням.

У межах проведення профорієнтаційного фестивалю «Профfest» серед творчої учнівської молоді Подільського району було оголошено конкурс на краще написання твору на тему: «Професія моєї мрії». Переможцем цього конкурсу став читач бібліотеки № 11, учень 6 класу школи № 63 Подільського району, який надіслав поетичний твір «Буду програмістом!». Хлопець отримав чудові призи, сертифікат на безкоштовний майстер-клас з робототехніки та квиток на «робо-квест» у дім роботів «ROBO».

Джерело: https://cbspodil.org.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024