Головна  →  Новини  →  5 січня 2018

У роботу нічних тролейбусів № 92Н, № 93Н, трамваїв № 14, № 18 вносяться тимчасові зміни

У роботу нічних тролейбусів № 92Н, № 93Н, трамваїв № 14, № 18 вносяться тимчасові зміни

У ніч проти 6 січня, з 1:20 до 5:05, вносяться зміни в роботу нічних тролейбусних маршрутів № 92Н і № 93Н у зв’язку з виконанням тросових робіт контактної мережі на тролейбусній лінії на перетині просп. Перемоги та вул. Данила Щербаківського. Про це повідомили в КП «Київпастранс».

На вказаний період рух тролейбусів маршруту № 92Н організовано за трасою:

  • залізничний вокзал «Південний» – просп. Перемоги – вул. Олександра Довженка – вул. Олени Теліги – вул. Мельникова – вул. Оранжерейна – вул. Дорогожицька – вул. Вавілових – вул. Академіка Щусєва – вул. Стеценка – Інтернаціональна площа – вул. Маршала Гречка – вул. Василя Порика – просп. Свободи;
  • із проспекту Свободи: вул. Василя Порика – вул. Маршала Гречка – Інтернаціональна площа – вул. Стеценка – вул. Академіка Щусєва – вул. Мельникова – вул. В'ячеслава Чорновола – просп. Повітрофлотський – залізничний вокзал «Південний».

Маршрут № 93Н із 1:20 закривається.

Також вносяться зміни в роботу трамваїв маршрутів № 14 і № 18. Зокрема, 7 та 8 січня зазначені трамваї курсуватимуть із інтервалом руху 30 хв. у зв’язку з виконанням аварійно-відновлювальних робіт на каналізаційному колекторі на розі вулиць Глибочицької і Татарської.

Джерело: https://kyivcity.gov.ua/news/58035.html

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024