Головна  →  Новини  →  27 грудня 2017

У бібліотеці імені Олександра Грибоєдова відбулося засідання києвознавчого клубу (фото)

У бібліотеці імені Олександра Грибоєдова відбулося засідання києвознавчого клубу (фото)

24 грудня у бібліотеці імені Олександра Грибоєдова, що в Подільському районі столиці, відбулося засідання києвознавчого клубу «Кияни».

На початку засідання завідувач бібліотеки Тамара Мусієнко вручила Подяку голові клубу Віталію Баканову та подякувала за популяризацію києвознавства та поповнення бібліотечного фонду. Також представила його нову книгу «Детство 50-х–60-х. Воспоминания киевлянина». Після урочистого нагородження Віталій Баканов занурив присутніх в історію Європейської площі, яка за період свого існування змінювала назву понад сім разів – Кінна, Театральна, Царська та інші. І тільки у роки Незалежності їй повернули традиційну назву.

Всеволод Дубовецький представив цікаве повідомлення з історії самоврядування в місті Києві та розповів про ті часи, коли «Поділ був містом», найбільш значущим районом Києва. А гостя клубу Любов Терещенко презентувала збірку власних віршів «Душа говорить».

По завершенню всі присутні обмінялися думками та враженнями про почуте, а також домовилися про зустріч на наступному засідання, яке відбудеться 14 січня 2018 року. Запрошуємо всіх, хто любить і захоплюється Києвом та черпає з нього натхнення.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024