Головна  →  Новини  →  26 грудня 2017

На Контрактовій площі працює "Казковий трамвайчик"

На Контрактовій площі працює "Казковий трамвайчик"

Комунальне підприємство «Київпастранс» спільно з Національною бібліотекою України для дітей запрошують всіх охочих провести зимові свята разом із «Казковим трамвайчиком»!

Зимові читання триватимуть 26, 27, 28 грудня та 2, 3, 4 січня з 11.00 до 13.00. Участь зможуть взяти всі юні читачі віком від 3 до 10 років. «Казковий трамвайчик» чекатиме гостей на зупинці трамвая біля виходу зі станції метро «Контрактова площа» на Подолі.

Програма «Казкового трамвайчика» на зимових канікулах буде дуже насиченою: новорічні майстер-класи, паперові анімації, ігротека, аквагрим, міні-вистави, новорічні читання і ще багато цікавого. А також будемо вчити створювати ялинкові прикраси в техніці декупаж і надзвичайно гарні паперові сніжинки. Обіцяємо маленьким відвідувачам незабутні враження!

Тож якщо ви хочете зробити зимові канікули своїх дітей цікавими та пізнавальними – завітайте до «Казкового трамвайчика»!

Більш детальну інформацію та розклад роботи ви зможете знайти на сайті: kpt.kiev.ua 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024