Головна  →  Новини  →  22 грудня 2017

21 грудня відбулося засідання Колегії Подільської районної в місті Києві державної адміністрації (фото)

21 грудня відбулося засідання Колегії Подільської районної в місті Києві державної адміністрації (фото)

21 грудня Колегія Подільської районної в місті Києві державної адміністрації на черговому засіданні розглянула питання профілактики та протидії злочинності, захисту прав та свобод громадян на території Подільського району, а також стан виконання Закону України "Про запобігання корупції". Крім того, обговорили реалізацію заходів державної політики з питань сім'ї та молоді в Подільському районі у 2017 році та підвели підсумки розгляду звернень громадян за 2017 рік.

Заступник начальника Подільського управління поліції ГУ НП України в місті Києві Володимир Галайда повідомив, що протягом 11 місяців 2017 року на території Подільського району міста Києва зареєстровано більше 54 тис. заяв та повідомлень про злочини, що вчинені або готуються, що на 1,1 % менше, ніж у 2016 році. Також на 28,8% зменшився загальний масив злочинності в районі. Важливою складовою спільної з райдержадміністрацією роботою в 2017 році стало проведення рейдів спрямованих на попередження і розкриття злочинів, учинених неповнолітніми та відносно них. Разом з представниками сектору ювенальної превенції та Службою в справах дітей проведено 22 рейди. З вулиць району вилучено 20 неповнолітніх. Також мова йшла про актуальні питання, що стосуються охорони громадського порядку та протидії злочинності, проблемні напрямки оперативно-службової діяльності.

Завідувач сектору взаємодії з правоохоронними органами та з питань запобігання та виявлення корупції Дар'я Юріна  доповіла про напрямки роботи сектору щодо запобігання та недопущення проявів корупції серед державних службовців та осіб уповноважених на виконання функцій держави в апараті райдержадміністрації. "Для забезпечення принципів прозорості районної влади, активізації роз’яснювальної роботи у сфері запобігання та протидії корупції, формування негативного ставлення до корупції, запроваджено системне висвітлення інформаційних матеріалів на офіційному сайті райдержадміністрації в розділі «Запобігання проявам корупції», а також з метою забезпечення зворотного зв’язку з громадянами в цьому ж розділі розміщені номери телефонів «гарячих ліній довіри»", - сказала вона, звернувшись до членів Колегії.

Про реалізацію заходів державної політики з питань сім'ї та молоді в Подільському районі у 2017 році доповіла начальник відділу сім’ї, молоді та спорту Олена Кузьменко. Відділ у справах сім'ї, молоді та спорту здійснює реалізацію  міських комплексних цільових програм: «Молодь та спорт столиці на 2016-2018 роки» та «Діти. Сім'я. Столиця на 2016-2018 роки». "Впродовж 2017 року діти, якими опікується відділ, долучалися до заходів з нагоди Дня захисту дітей, Міжнародного дня   сім´ї, Дня матері та Для батька. У межах цих заходів проводилися майстер-класи, святкові концерти, змагання та багато іншого", - зазначила Олена Олександрівна. 

Про стан справ з розглядом звернень громадян у Подільській районній в місті  Києві  державній адміністрації за 11 місяців  2017 року інформувала начальник відділу по роботі із зверненнями громадян Оксана Аршинова. "У відділі за звітний період зареєстровано 2418 звернень громадян, із них: письмових – 1780, з особистого прийому – 638. У порівнянні з аналогічним періодом минулого року, їх кількість зменшилась на 7 відсотків. Забезпечено контроль за розглядом 45 тис. 440 телефонних звернень громадян до КБУ «Контактний центр міста Києва» та 4100 зверненнями до  Державної установи «Урядовий контактний центр». Колективні звернення становлять 24 відсотки від загальної кількості. У порівнянні з аналогічним періодом минулого року їх кількість збільшилась на 19 відсотків", - зауважила вона.

Підсумовуючи результати засідання, Микола Дубовик подякував членам Колегії за вичерпну інформацію та дав відповідні доручення керівникам структурних підрозділів щодо озвучених питань.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024