Головна  →  Новини  →  22 грудня 2017

Діти соціально незахищених категорій відвідали новорічне свято (фото)

Діти соціально незахищених категорій відвідали новорічне свято (фото)

Спеціалісти Подільського районного в місті Києві центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за сприяння Громадської організації «Вулик ідей» влаштували для дятей свято.

Так, 175 дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, дітей під опікою, дітей-вихованців дитячих будинків сімейного типу, дітей-інвалідів та дітей з багатодітних сімей долучилися до святкового заходу – ігротеки.

Дітлахи розповідали вірші, співали новорічні пісні та разом із Снігуркою водили хороводи, гралися у цікаві ігри та брали активну  участь у  театралізованій виставі в ролі маленьких акторів. Всі учасники заходу отримали багато позитивних вражень, гарний настрій та солодкі подарунки. 

Висловлюємо щиру вдячність волонтерам «Вулика ідей» за небайдужість, сердечне тепло та допомогу у проведенні святкового заходу для дітей.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024