Головна  →  Оголошення  →  22 грудня 2017

Оголошення ФОП Букшій А.С. про намір отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря

ФІЗИЧНА ОСОБА-ПІДПРИЄМЕЦЬ Букшій Анастасія Семенівна (04071, м. Київ, Подільський район, вул.  Хорива будинок, 25/12 (літера А) повідомляє про намір отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря від чотирьох газових котлів Grizzli  100 КLO, потужністю по 99 кВТ кожний, що призначені для опалення приміщень у холодний період року.

У процесі експлуатації котлів до атмосферного повітря будуть надходити наступні речовини: азоту та діазоту оксид, оксид та діоксин вуглецю, метан, ртуть та її сполуки в перерахунку на ртуть. Обсяги викидів становитимуть до 1,0 т/рік (без парникових газів).

ТОВ «ЮРКОМ-СЕРВІС» розробило документи у яких обґрунтовуються обсяги викидів забруднюючих речовин, для отримання дозволу на викиди. За результатами розроблених документів встановлено відповідність викидів підприємства нормативам гранично допустимих викидів. Проведені розрахунки розсіювання забруднюючих речовин в атмосферному повітрі за програмою ЕОЛ показали відсутність перевищень гранично допустимих концентрацій та надано висновок щодо безпечності впливу підприємства на стан атмосферного повітря.

Зауваження та пропозиції надсилати до Подільської районної в місті Києві державної адміністрації за адресою: 04070, м. Київ, Контрактова площа, 2, тел. (044) 226-20-26, (044) 485-18-95.

Публікація в газеті «AVISO» від 14 грудня 2017 року № 97

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024