Головна  →  Новини  →  20 грудня 2017

У Подільському районі продовжуються роботи з прибирання снігу (фото)

У Подільському районі продовжуються роботи з прибирання снігу (фото)

Комунальні служби району працюють в посиленому режимі для ліквідації наслідків снігопаду.

20 грудня працівники житлово-експлуатаційних дільниць Подільського району активно прибирають балансові території від снігу. До прибирання залучено 287 працівників та 9 одиниць техніки житлово-експлуатаційних дільниць КП "Керуюча компанія Подільського району м. Києва", які прибирають прибудинкові зони та міждворові проїзди, підходи до будинків, тротуари та інші території, що знаходяться на балансі підприємств.

Крім того, до прибирання району залучена спецтехніка комунального підприємства ШЕУ Подільського району . Шляховики очищають сніг на дорогах та тротуарах, підходах до підземних та наземних пішохідних переходів, зупинках громадського транспорту, які утримуються підприємством. Для прибирання задіяні 13 одиниць снігоприбиральної техніки та 26 осіб з ручного прибирання.

Працівники комунального підприємства УЗН Подільського району прибирають сніг в парках, скверах та зелених зонах району. До очищення від снігу балансових територій залучено 55 працівників та 6 одиниць техніки.

Також долучилися до прибирання центральної частини району 20 військовослужбовців з частини А-0222, які зосередили свої зусилля на пішохідних переходах. Дякуємо всім, хто долучився до прибирання та звертаємося до балансоутримувачів усіх форм власності з проханням прибрати свої підпорядковані території.  

Нагадаємо, у четвер, 21 грудня, у столиці буде хмарно з проясненнями, вночі без істотних опадів, вдень місцями невеликий сніг, на дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 5-7°, вдень 2-4° морозу. Про це повідомили в Українському гідрометцентрі.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024