Головна  →  Новини  →  19 грудня 2017

У Подільському районі засяяла новорічна ялинка (фото)

У Подільському районі засяяла новорічна ялинка (фото)

19 грудня, в День Святого Миколая, засяяли вогні на Головній новорічній ялинці України та розпочалися новорічно-різдвяні святкування. Одночасно і в Подільському районі на Контрактовій площі відкрили новорічну красуню.

Голова Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Валентин Мондриївський долучився до засвічення ялинки та привітав всіх присутніх з Днем Святого Миколая та прийдешніми новорічними святами.

«Нехай кожного з вас Святий Миколай не обійде своєю добротою і допомогою. Нехай супроводжує вас сьогодні і весь наступний рік, не залишаючи без допомоги! А головне - бажаю впевненості у мирному майбутньому! Маю надію, що 2018 рік стане для столиці та Подільського району роком розвитку та впевненого руху вперед. Щиро зичу міцного здоров’я, добробуту і щедрої долі", - звернувся до присутніх голова району. Також він передав щирі вітання від Київського міського голови з прийдешніми святами та запросив всіх відсвяткувати Новий рік на Подолі.

«З 25 грудня Контрактова площа перетвориться у справжню новорічну казку. Поки тривають підготовчі роботи. Цьогоріч на киян та гостей столиці чекає не лише новорічний ярмарок, а й найбільше в Україні колесо огляду, найвідоміший цирк, величезна ковзанка, новорічний потяг для малечі, що курсуватиме вулицею Сагайдачного і ще багато цікавого».

Гостей свята вітали Народний фольклорний ансамбль «Червона калина», театр «Пральня», а також неймовірне вогняне шоу. 

Нагадаємо, з нагоди відзначення Дня Святого Миколая, новорічних та різдвяних свят у Подільському районі м. Києва затверджено програму святкових заходів.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024