Головна  →  Новини  →  19 грудня 2017

Комунальні служби Подільського району працюють в посиленому режимі (фото)

Комунальні служби Подільського району працюють в посиленому режимі (фото)

Працівники комунальних підприємств Подільського району працюють в посиленому режимі, щоб подолати наслідки снігопаду.

Станом на ранок 19 грудня до прибирання залучено 10 одиниць техніки та 385 працівників житлово-експлуатаційних дільниць комунального підприємства "Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Подільського району м.Києва", які прибирають від снігу прибудинкові зони та міждворові проїзди, очищають підходи до будинків, тротуари та інші території, що знаходяться на балансі підприємства.

Крім того, до прибирання району залучена спецтехніка комунальних підприємств ШЕУ та УЗН району. Шляховики очищають сніг на дорогах та тротуарах, підходах до підземних та наземних пішохідних переходів, зупинках громадського транспорту, які утримуються підприємством.  Для прибирання снігу задіяні 30 одиниць снігоприбиральної техніки та 30 осіб з ручного прибирання. Крім того, автодорівці щоденно проводять превентивну обробку посипальними матеріалами мостів, шляхопроводів, спусків і підйомів, а також вулиць зі складними умовами руху, щоб не допустити утворення ожеледі.

Працівники комунального підприємства УЗН Подільського району прибирають сніг в парках, скверах та зелених зонах району. До очищення від снігу балансових територій залучено 55 працівників та 6 одиниць техніки. 

Також долучилися до прибирання центральної частини району 20 військовослужбовців з частини 3078, які зосередили свої зусилля на пішохідних переходах.

Дякуємо всім, хто долучився до прибирання та звертаємося до балансоутримувачів усіх форм власності прибрати свої підпорядковані території.  

Закликаємо пішоходів бути уважними, рухатись на тротуарах із обережністю, переходити дорогу тільки в установлених для цього місцях і бути обачливими.

Також просимо власників приватного транспорту з проханням ставитися з розумінням до ситуації та не залишати авто на узбіччях доріг, аби не заважати процесу очищення території від снігу. Це дуже необхідно для якісного та своєчасного прибирання снігу та значно прискорить роботу комунальних служб і дозволить уникнути виникнення заторів на дорогах району.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024