Головна  →  Новини  →  18 грудня 2017

Дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, привітали з Днем Святого Миколая (фото)

Дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, привітали з Днем Святого Миколая (фото)

Вже традиційно напередодні Дня Святого Миколая Подільська районна в місті Києві державна адміністрація вітає дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, з новорічними та різдвяними святами.

Так, 15 грудня з нагоди святкування Дня Святого Миколая у клубі за місцем проживання «Виноградар» діти та опікуни мали можливість переглянути святковий концерт, який підготували вихованці клубів «Виноградар» та «Романтик».

Із щирими вітаннями звернулася до присутніх начальник Служби у справах дітей Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Вікторія Маринченко, побажавши всім миру та злагоди, гарного Нового року та веселого Різдва.

Після завершення концерту діти грали в ігри, брали участь у веселих естафетах, а також отримали солодкі подарунки від Голови правління ВБО «Благодійний Фонд «Фармак» Жебровської Філі Іванівни.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024