Головна  →  Новини  →  18 грудня 2017

Подільські комунальники продовжують роботи з прибирання снігу (фото)

Подільські комунальники продовжують роботи з прибирання снігу (фото)

Комунальні служби району працюють в посиленому режимі для ліквідації наслідків снігопаду.

18 грудня працівники житлово-експлуатаційних дільниць Подільського району активно прибирають балансові території від снігу. До прибирання залучено 285 працівників житлово-експлуатаційних дільниць КП "Керуюча компанія Подільського району м. Києва", які прибирають прибудинкові зони та міждворові проїзди, очищають та обробляють протиожеледними матеріалами підходи до будинків, тротуари та інші території, що знаходяться на балансі підприємств.

Крім того, до прибирання району залучена спецтехніка комунальних підприємств ШЕУ та КП УЗН Подільського району . Шляховики очищають сніг на дорогах та тротуарах, підходах до підземних та наземних пішохідних переходів, зупинках громадського транспорту, які утримуються підприємством. Для прибирання задіяні 24 одиниці снігоприбиральної техніки та 43 особи з ручного прибирання.

Нагадаємо, сьогодні,18 грудня, у столиці очікується сильний сніг, місцями налипання мокрого снігу, хуртовини, на дорогах ожеледиця. Про це повідомили в Український гідрометцентр.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024