Головна  →  Новини  →  17 грудня 2017

Увага! У столиці вночі прогнозують снігопад: 18 грудня з 6:00 заїзд великогабаритного транспорту в місто буде обмежений

Увага! У столиці вночі прогнозують снігопад: 18 грудня з 6:00 заїзд великогабаритного транспорту в місто буде обмежений

За інформацією Українського гідрометцентру, 18 грудня у столиці очікується  ускладнення погодних умов: вранці та вдень сильний сніг, хуртовина, пориви вітру 15-20 м/с, на дорогах ожеледиця. Очікується утворення снігового покриву висотою 5-10 см.

У зв'язку з цим в'їзд фур та вантажівок на територію Києва буде обмежений. Це дозволить мінімізувати виникнення заторів на автошляхах та забезпечити рух снігоприбиральної техніки. Просимо водіїв врахувати цю інформацію при формуванні маршрутів через Київ.

Також Управління з питань надзвичайних ситуацій КМДА закликає водіїв бути уважними та обережними на автошляхах столиці та дотримуватися наступних рекомендацій:

- за можливості, користуйтеся громадським транспортом;

- при наближенні до пішохідних переходів та місць розташування дитячих установ знижуйте швидкість до мінімуму;

- дотримуйтесь безпечної дистанції та швидкості руху;

- не забувайте увімкнути габаритні вогні чи протитуманними ліхтарі;

- з особливою обережністю рухайтесь мостами, естакадами;

- намагайтесь уникати ризикованих маневрів;

- утримайтесь від подорожей на далекі відстані.

В умовах ускладнення погодних умов водіям приватних авто рекомендується за можливості утримуватися від поїздок на власному транспорті та дотримуватися правил паркування, аби не заважати роботі снігоприбиральної техніки.

Пішоходам рекомендується рухатись по тротуарах з обережністю, переходити дорогу тільки в установлених для цього місцях, бути обережними та обачливими. Не забувайте, ви також є учасниками дорожнього руху.

Джерело: https://kyivcity.gov.ua/news/57257.html

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024