Головна  →  Новини  →  14 грудня 2017

Президія Ради керівників промислових підприємств Подільського району підвела підсумки року, що минає (фото)

Президія Ради керівників промислових підприємств Подільського району підвела підсумки року, що минає (фото)

12 грудня в залі засідань Київського суднобудівного-судноремонтного заводу відбулося засідання Президії Ради керівників промислових підприємств Подільського району. Окрім членів Президії на засідання завітали голова Подільської райдержадміністрації Валентин Мондриївський, його перший заступник Микола Дубовик та заступник керівника апарату Олег Мукан.

Валентин Мондриївський розповів присутнім на засіданні про результати економічного та соціального розвитку району за 2017 рік та перспективними напрямками роботи в 2018 році.

«У небагатьох районах столиці збереглася традиція таких щорічних спільних зустрічей. Я щиро радий, що в Подільському районі ми маємо можливість разом підвести підсумки року, обговорити питання, що потребують вирішення, та обмінятися думками щодо стану справ в різних галузях промисловості», - зауважив голова району. Також він подякував керівникам підприємств, що протягом року вони показали гарні результати роботи.

«До загального фонду бюджету міста Києва по Подільському району зараховано податків і зборів у сумі 2,0 млрд грн., що у порівнянні з відповідним періодом 2016 року більше на 18%. І в цьому, в першу чергу, велика заслуга саме промислових підприємств району», - сказав Валентин Мондриївський.

Крім того, під час засідання мова йшла про участь підприємств району у виставці-презентації промислової продукції «Зроблено в Києві», яка відбувалася в травні цього року. «Від Подільського району свою продукцію на виставці представляли 17 промислових підприємств та 4 науково-дослідні установи району. Всього взяли участь у виставці 21 підприємство і це – найбільша кількість підприємств серед 10 районів міста», - акцентував увагу присутніх перший заступник голови райдержадміністрації Микола Дубовик.

По завершенню засідання також обговорили питання оподаткування підприємств, залучення інвестицій, рівень оплати праці та інші, що хвилювали членів Президії.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024