Головна  →  Новини  →  13 грудня 2017

Година пам'яті "На Чорнобиль журавлі полетіли..."

Година пам'яті "На Чорнобиль журавлі полетіли..."

До дня вшанування учасників ліквідації наслідків на Чорнобильській АЕС  у відділенні денного перебування Територіального центру соціального обслуговування пройшла година пам‘яті “На Чорнобиль журавлі полетіли…”.

Волонтер Віра Глібова нагадала підопічним, що саме з ініціативи ліквідаторів 14 грудня було проголошено пам’ятною датою перемоги над екологічною катастрофою, яка сталася внаслідок вибуху на четвертому енергоблоці атомної електростанції. Наслідки катастрофи були масштабними, радіоактивна хмара пройшла над територією України, більшою частиною Європи і дісталася навіть східної частини США. Напередодні ми вшановуємо всіх тих, хто, нехтуючи життям, став на захист планети. Чорнобильське лихо розчинилося в мальовничій відродженій природі України, а врятований світ – найкращий пам’ятник героям, що загинули в ядерному пеклі.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024