Головна  →  Новини  →  12 грудня 2017

Презентація Універсальної публічної бібліотеки № 11 Подільського району

Презентація Універсальної публічної бібліотеки № 11 Подільського району

У Національній історичній бібліотеці кожної другої суботи місяця відбувається  «Історична робітня».

Це робоча  програма  Всеукраїнської творчої спілки «Літературний форум». На «Історичну робітню» запрошуються критики, відомі люди, які допомагають  майстрам пера в робочих моментах. Письменники і поети можуть не тільки прочитати свої твори, а й почути думку спеціалістів щодо них, тобто відбувається справжній літературний процес, невід’ємною складовою частиною якого є критика.

9 грудня на «Історичній робітні» відбулася презентація Універсальної публічної бібліотеки №11 Подільського району, яку представляла учасникам зустрічі завідувач бібліотеки Елеонора Ліхторович.

До презентації долучилисявідомі українські майстри прозового та поетичного слова: Анатолій Горовий, Олександр Курись, Надія Чорноморець, Юрій Титарев, Валентина Швежикайте, Микола Миколаєнко, Александра Мазина, Сашко Обрій та інші.

Вони із задоволенням прийняли запрошення виступити зі своїми творами, оскільки мали можливість не тільки представити їх читачам, але й ознайомитися з роботою бібліотеки, яка стала сучасним  інформаційним, просвітницьким і розважальним центром громади мікрорайону «Нивки».

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024