Головна  →  Новини  →  11 грудня 2017

Соціально-профілактична акція на тему вірусних захворювань серед учнів (фото)

Соціально-профілактична акція на тему вірусних захворювань серед учнів (фото)

Спеціалісти Подільського районного в місті Києві центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді з метою запобігання поширенню небезпечних вірусних інфекцій постійно проводять заходи в учнівському середовищі, підвищуючи обізнаність підлітків щодо профілактики хвороб. Так, 8 грудня у бібліотеці ім. К. Чуковського фахівець із соціальної роботи Центру провів для учнів старших класів шкіл району соціально-профілактичну акцію на тему вірусних гепатитів.

Школярі мали змогу ознайомитися з епідеміологічною ситуацією в Україні, отримати загальну інформацію про історію захворювання, шляхи передачі ВІЛ - інфекції, методи діагностики та способи лікування цього захворювання. По закінченню учасникам  акції було представлено один з основних напрямків діяльності Центру, а саме - популяризація здорового способу життя.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024