Головна  →  Новини  →  6 грудня 2017

У Контактному центрі відбулася «пряма лінія» з мешканцями з питань життєдіяльності Подільського району

У Контактному центрі відбулася «пряма лінія» з мешканцями з питань життєдіяльності Подільського району

У вівторок, 5 грудня, участь у «прямій лінії» Контактного центру міста Києва взяв голова Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Мондриївський Валентин Миколайович, який протягом години відповідав на запитання мешканців.

Найбільше додзвонювачів цікавили наступні питання: проведення ремонтних робіт в під’їздах житлових будинків (вул. Осиповського, 3; вул. Кирилівська, 126/2; просп. Василя Порика, 14; просп. Георгія Гонгадзе, 3а); відсутності або незадовільної якості ГВП та опалення (вул. Кирилівська, 126/2; вул. Електриків, 30/5; вул. Осиповського, 3а; просп. Георгія Гонгадзе, 3а; просп. Василя Порика, 15); технічного обслуговування систем тепло-, водопостачання та водовідведення і зливів (вул. Щекавицька, 51; просп. Георгія Гонгадзе, 32ж).

Окрім того, мешканці району звертались щодо відсутності каналізаційного люка (пров. Садовського, 13); герметизації міжпанельних стиків житлових будинків (просп. Георгія Гонгадзе, 3а; просп. Василя Порика, 14); дооблаштування дитячого майданчика (вул. Кирилівська, 126/2) та ін.

Під час «прямої лінії» було зареєстровано 14 звернень та розглянуто 30 питань. Щодо всіх порушених питань додзвонювачам були надані вичерпні роз’яснення та коментарі.

Зауважимо, що «гаряча лінія» з представниками міської влади проводиться щовівторка з 12:00 до 13:00. Відео з «онлайн» трансляції можна переглянути на сайті Контактного центру міста Києва.

Джерело: https://1551.gov.ua/news/2275.html

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024