Головна  →  Новини  →  7 грудня 2017

Великі права маленької людини (фото)

Великі права маленької людини (фото)

6 грудня в Будинку дитячої творчості Подільського району відбулась незвичайна, однак напрочуд цікава подія: районна інтерактивна гра «Великі права маленької людини» (по сторінках Конвенції ООН про права дитини) з нагоди Всеукраїнського тижня права.

До участі в заході долучилися учні 5-6 класів та вчителі з 17-ти закладів освіти району. Захід відбувся в формі квесту. На «станціях» діти переглядали статті з Конвенції ООН про права дитини, на прикладах неймовірних ситуацій, які виникали з героями відомих з дитинства казок, давали відповіді на питання вікторини, малювали плакати, за допомогою пантоміми вгадували про які статті йде мова.

Також допомагала дітям шкільний офіцер поліції - інспектор відділу зв’язків з громадськістю управління патрульної поліції у м. Києві старший лейтенант поліції Лідія Занюк, яка координувала роботу однієї зі станцій.

Під час гри дітки не тільки повторили інформацію про їхні права, а й отримали можливість замислитись над різними ситуаціями та дати їм оцінку.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024