Головна  →  Новини  →  7 грудня 2017

Запрошуємо приєднатися до дружньої родини волонтерів Подільського району

Запрошуємо приєднатися до дружньої родини волонтерів Подільського району

Подільський районний в місті Києві центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді запрошує молодь з активною життєвою позицією до волонтерського руху.

Волонтери Центру беруть активну участь у різноманітних соціальних акціях, екологічних заходах, конкурсах як на районному, так і на міському рівнях.  Волонтер це той, хто бере участь у індивідуальних і колективних акціях, не очікуючи винагороди, присвячує свій талант, час, енергію на допомогу тим, хто її потребує. 

Зроблене добро дає відчуття своєї вагомості не тільки в місті, де живеш, але й в цілій державі. Варто зауважити, що волонтери, завдяки своїй активності та наполегливості роблять багато корисних справ. Волонтерство дає можливість набути досвіду в різних напрямках діяльності.

Тих, хто має можливість частину свого вільного часу присвятити соціальному служінню або бажає приєднатися до Волонтерського руху Подільського району, запрошуємо до Подільського районного в місті Києві центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді: вул. Мостицька, 20, тел. 460-99-64. 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024