Головна  →  Новини  →  6 грудня 2017

У Подільському районі триває реконструкція Алеї художників (фото)

У Подільському районі триває реконструкція Алеї художників (фото)

6 грудня голова Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Валентин Мондриївський разом з його першим заступником Миколою Дубовиком, керівниками структурних підрозділів і комунальних підприємств району провели традиційну нараду на Андріївському узвозі.

Цього разу учасники наради проінспектували санітарний стан центральної частини району, перевірили хід реконструкції Алеї художників, ремонту прибудинкової території на вул. Андріївський узвіз, 34 та оновлення освітлення на вулиці Сагайдачного.

«Маємо зробити все від нас залежне, щоб оновлена Алея художників вже наступного року повноцінно функціонувала, ставши разом з Андріївським узвозом, сучасним культурно-мистецьким осередком», - зауважив голова райдержадміністрації Валентин Мондриївський, додавши, що зазначене питання особисто контролює міський голова.

Наразі на Алеї художників вже встановлені майже всі опори та огородження, облаштоване покриття. Також на алеї буде здійснено благоустрій території, з’явиться альтанка та сучасна система відеоспостереження. Заплановано, що оновлений Андріївський узвіз та Алею художників презентують навесні 2018 року.

За результатами наради голова району надав відповідні доручення до виконання керівникам структурних підрозділів та комунальних підприємств району.

Наступна нарада відбудеться 13 грудня о 8:00 (зустріч біля Андріївської церкви).

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024