Головна  →  Новини  →  1 грудня 2017

1 грудня у кінотеатрі "Жовтень" відбулися урочисті заходи з нагоди Міжнародного дня інвалідів (фото)

1 грудня у кінотеатрі "Жовтень" відбулися урочисті заходи з нагоди Міжнародного дня інвалідів (фото)

3 грудня світова громадськість відзначає Міжнародний день інвалідів, який став традиційним і для України. З цієї нагоди у кінотеатрі "Жовтень" відбулася зустріч голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації  Валентина Мондриївського з членами громадських організацій інвалідів, підопічними Територіального центру соціального обслуговування, Центру соціально-психологічної реабілітації для дітей та молоді з функціональними обмеженнями Подільського району та ін..

"Міжнародний день інвалідів - це не свято, а поклик до серйозної, змістовної роботи з соціального захисту інвалідів. У Подільському районі є більше 15 тисяч людей з інвалідністю, які потребують належного ставлення до себе. Сьогодні районна влада взяла на себе зобов’язання щодо матеріального забезпечення інвалідів, створення для них необхідних соціально-побутових умов життя, але вагомий внесок у вирішення цих питань вносять і громадські організації, представникам яких я щиро дякую за небайдужість та активну участь в житті людей з особливими потребами. Також в цей день висловлюю захоплення вами - людьми, які виявляють мужність, силу волі, величезну наполегливість. Від щирого серця зичу міцного здоров'я, життєвої енергії, оптимізму", - звернувся до присутніх Валентин Мондриївський. Також він передав щирі слова підтримки присутнім і від міського голови.

Також зі словами вдячності до присутніх звернулися голова Подільського районного товариства інвалідів «Єдність» Юр’єва Катерина Микитівна, голова громадської організації ветеранів Подільського району Гладун Микола Арсентійович.

По завершенню на присутніх чекала концертна програма дитячого фольклорного ансамблю «Зернятко» та подарунки, а також в кінотеатрі з нагоди Міжнародного дня інвалідів за підтримки громадських організацій «Київська міська спілка ветеранів АТО Подільського району» та «Україна. Воля. Життя» працює фотовиставка.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024