Головна  →  Новини  →  21 листопада 2017

На апаратній нараді розглянули актуальні питання життєдіяльності Подільського району

На апаратній нараді розглянули актуальні питання життєдіяльності Подільського району

21 листопада в Подільській райдержадміністрації відбулася апаратна нарада з керівниками структурних підрозділів та комунальних підприємств району.

На початку засідання голова Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Валентин Мондриївський акцентував увагу його учасників на питанні готовності комунальних підприємств до прибирання снігу.

«Найближчим часом нам обіцяють сніг і погіршення погодних умов. Тому, прошу, окрім превентивної обробки доріг, звернути увагу на забезпечення достатньої кількості техніки, протиожеледних, паливо-мастильних матеріалів та необхідного інвентарю», - дав доручення голова райдержадміністрації.

Як доповів начальник КП ШЕУ Подільського району Олег Хмарський, до роботи в зимовий період підготовлено 11 солерозкидувачів, 8 од. снігоочисної техніки. Також 6 тракторів, 2 навантажувачі, 1 автогрейдер, 3 екскаватори, 2 мінінавантажувачі та 2 снігоочисні машини «Bucher» будуть задіяні в прибиранні снігу на території району.

Зосередили увагу і на питанні розгляду звернень громадян. З початку року до Подільської райдержадміністрації надійшло 2714 звернень, а передано на опрацювання з КБУ «Контактний центр міста Києва» - 44 688 звернень. Левова частка питань, що турбують мешканців, припадає на житлове господарство: відсутність опалення, незадовільна температура, прибирання території та інше.

Голова райдержадміністрації наголосив, що всі комунальні служби району спільно з компаніями, котрі надають послуги, повинні максимально швидко ліквідовувати пошкодження та вчасно інформувати мешканців району про аварійні ситуації.

За результатами наради Валентин Мондриївський надав відповідні протокольні доручення.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024