КМДА Київська міська державна адміністрація


21 листопада 2017

Звернення голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Валентина Мондриївського з нагоди Дня Гідності та Свободи

Звернення голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Валентина Мондриївського з нагоди Дня Гідності та Свободи

Шановні подоляни!

Вшановуючи громадянський подвиг учасників Помаранчевої революції та Революції Гідності, а також зважаючи на важливе значення цих подій для утвердження демократичних цінностей, ідеалів свободи і справедливості та європейського шляху розвитку нашої країни, Указом Президента України встановлений День Гідності та Свободи, який ми вже втретє відзначаємо 21 листопада. 

У цей день ми вшановуємо героїзм, мужність та відвагу славних патріотів, які у боротьбі за суверенність і цілісність нашої держави довели всьому світу, що українці гідні кращого життя і готові віддати найдорожче – своє життя за вільне та демократичне майбутнє країни.

Прикладом нам мають слугувати сучасні герої, полеглі воїни Небесної Сотні та воїни АТО. І серед них наші подоляни-герої Небесної Сотні Олександр Плеханов та Дмитро Максимов, а також українські військовослужбовці – жителі Подільського району, які загинули в зоні АТО у боротьбі з ворогом. Вони справжні українці, патріоти свого народу.

День Гідності та Свободи кожного року має нагадувати нам про події того часу, бо від кожного з нас залежить, у якій Україні житимемо ми і житимуть наші діти. Кожен на своєму місці повинен зробити все можливе, щоб ті ідеї, за які загинули наші хлопці, втілилися в життя. 

Бажаю усім вам міцного здоров’я, мирного неба, добробуту, віри у щасливе майбутнє України та успіхів у всіх справах і починаннях!

Слава Україні! 

З повагою                                                                   

Валентин Мондриївський



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.