Головна  →  Новини  →  16 листопада 2017

15 листопада в клубі «Виноградар» відбулась мистецька подія – районний «Осінній Арт-вернісаж» (фото)

15 листопада в клубі «Виноградар» відбулась мистецька подія – районний «Осінній Арт-вернісаж» (фото)

Концепція заходу передбачала поєднання виставки творчих робіт вихованців подільських клубів за місцем проживання з арт-вечіркою та невеликою концертною програмою. І завдяки нашим чудовим дітям та їх батькам все відбулось краще, ніж навіть очікували.

Окрім галереї робіт вихованців клубів «Веселка», «Вікторія», «Виноградар», «Академія дитинства», «Каштан», «Романтик», «Тріумф» та «Соняшник», на заході продемонстрували майстерність учасники театральних студій та вокальних гуртків. Щире захоплення викликали дебютанти – маленькі міми студії «Метаморфози» та молодший склад вокального колективу «Райдуга» (КМП «Романтик»), вокалісти студії «Мажор» (КМП «Соняшник» та КМП «Дружба»). Філософські вірші та смішні гуморески розповідали молоді актори театральної студії «Арт-балаган» (КМП «Тріумф») та чудернацьких клоунів колективу «Бо-Че-Ки» (КМП «Виноградар»).

А кульмінацією заходу став інтерактив з батьками та педагогами. Всім присутнім запропонували разом створити з простих матеріалів архітектурні макети "клубу мрії". 

Дякуємо всім учасникам за позитивні емоції, а вихованцям – за безмежну фантазію та бажання навчатись мистецтвам!

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024