Головна  →  Новини  →  16 листопада 2017

Подоляни активно долучаються до проекту "Лікар у Вашому домі" (фото)

Подоляни активно долучаються до проекту "Лікар у Вашому домі" (фото)

Сьогодні, 16 листопада, з 10.00 до 15.00 в приміщенні Подільської РДА (3-й поверх, Контрактова площа, 2) та в приміщенні аптеки КП "Фармація 48" (просп. В. Порика,13) маєте можливість пройти обстеження.

У п'ятницю, 17 листопада, з 10:00 до 15:00 обстежитися можна в приміщенні КП "Керуюча компанія Подільського району м. Києва" на вул. Хорива, 36 та в Територіальному соціальному центрі Подільського району на вул. О. Бестужева, 32. 
Не будьте байдужими до свого здоров'я! Пройдіть Безкоштовне обстеження - "Лікар у вашому домі"!

Нагадаємо, проект "Лікар у Вашому домі" стартував у Подільському районі столиці. Тепер кожен може пройти експрес-тестування на неінфекційні захворювання, що проводиться мобільними бригадами медичних працівників.

Абсолютно безкоштовно ви можете дізнатися рівень цукру та холестерину в крові, індекс маси тіла, виміряти артеріальний тиск та отримати консультацію лікаря. Обстеження проходить у зручному форматі та триває близько 10 хв.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024