Головна  →  Новини  →  15 листопада 2017

У Подільскій райдержадміністрації призначили грошову компенсацію для придбання житла сім'ї загиблого та інваліду з числа учасників АТО (фото)

У Подільскій райдержадміністрації призначили грошову компенсацію для придбання житла сім'ї загиблого та інваліду з числа учасників АТО (фото)

14 листопада у Подільській районній в місті Києві державній адміністрації відбулося засідання комісії щодо розгляду заяв членів сімей загиблих військовослужбовців та інвалідів про виплату грошової компенсації. 

Під час засідання розглянули 2 заяви претендентів на отримання компенсації за належні жилі приміщення, а саме: інваліда ІІ групи з числа військовослужбовців, які брали участь у антитерористичній операції та законного представника, члена сім’ї (доньки) загиблого військовослужбовця, який брав участь у антитерористичній операції.

Після обговорення всіх питань члени комісії в присутності претендентів одноголосно підтримали призначення грошової компенсації. 

Нагадаємо, Уряд затвердив механізм цільової грошової компенсації для придбання житла сім’ями загиблих учасників антитерористичної операції та інвалідами з числа учасників АТО. Це дає можливість самостійно обирати найбільш прийнятне житло та купувати його за рахунок коштів грошової компенсації, наданої Урядом.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024