Головна  →  Новини  →  15 листопада 2017

Валентин Мондриївський поспілкувався з подолянами під час особистого прийому (фото)

Валентин Мондриївський поспілкувався з подолянами під час особистого прийому (фото)

14 листопада голова Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Валентин Мондриївський провів особистий прийом громадян. Поспілкуватися з головою району прийшло 6 осіб.

Подолян, які зверталися до голови райдержадміністрації, цікавили різноманітні питання. Зокрема, з питанням оренди приміщень прийшли представники благодійного фонду "Дитяче містечко" та голова громадської організації "Жіноча надія".

Також мешканка з будинку, що на вул.Набережно-Лугова,3А, попросила допомоги в отриманні службового житла, а подолянин з будинку, що на вул.Воздвиженська,1Б, звернувся з питанням щодо благоустрою прилеглої території та її облаштування.

Крім того, під час прийому громадяни запитували про порядок надання соціальних послуг Територіальним центром соціального обслуговування та механізм виплати компенсації за невикористані санаторно-курортні путівки.

Актуальними стали і питання благоустрою території, а також виконання капітального ремонту даху, проведення ремонтних робіт у під’їзді та заміни ліфтів. 

За результатами прийому Валентин Миколайович дав відповідні доручення керівникам структурних підрозділів та комунальних підприємств району для негайного реагування та допомоги подолянам. 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024