Головна  →  Оголошення  →  6 вересня 2017

Запрошуємо до участі у Фестивалі творчості осіб з інвалідністю «Повіримо у себе!»

Запрошуємо Вас взяти участь у Фестивалі творчості осіб з інвалідністю «Повіримо у себе!», який проводиться у Подільському районі у вересні-листопаді 2017 року. Фестиваль є соціокультурним заходом, який проводиться 1 раз на рік і складається: з конкурсу в 12 номінаціях, виставки творчих робіт, гала-концерту.

Мета його проведення: виявлення та розкриття творчого потенціалу дітей та молоді з інвалідністю, підтримка та розвиток їх творчих здібностей; формування у громадськості та ЗМІ неупередженого ставлення до дітей з інвалідністю; популяризація ідеї інклюзивного суспільства – суспільства рівних можливостей.

В Фестивалі можуть взяти участь особи з інвалідністю таких вікових категорій: "діти" - до 18 років (включно) та "молодь" – від 19 до 35 років.

Вже з 15 вересня 2017 року розпочинається прийом заявок на участь у Подільському районному фестивалі творчості осіб з інвалідністю «Повіримо у себе», переможці якого стануть учасниками міського туру Фестивалю. Прийом заявок триватиме до 1 листопада. Конкурсний відбір планується на 7-8 листопада. Гала-концерт – 10 листопада 2017 року.

З усіх питань звертатися до Центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями Подільського району м.Києва, що за адресою: пр-т Правди, 4 або за номером телефону: 460-77-25.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024