Головна  →  Новини  →  13 листопада 2017

У Подільському районі відбувся фестиваль «Повір у себе» (фото)

У Подільському районі відбувся фестиваль «Повір у себе» (фото)

10 листопада відбувся гала-концерт Подільського районного фестивалю творчості дітей та молоді з інвалідністю «Повіримо у себе». Це було яскраве свято талановитих та обдарованих подолян.

Учасники фестивалю, а це діти віком до 18 років та молодь від 18 до 35 років, змагалися у різних номінаціях: вокально-хоровий жанр, хореографічний жанр, естрадно-інструментальний жанр, виконавче мистецтво, авторська поезія та проза, образотворче мистецтво, декоративно-ужиткове мистецтво, аудіовізуальне мистецтво, нерукотворна номінація, ІT-номінація, приз глядацьких симпатій.

Приємні хвилини насолоди музикою, співом, танцями та віршами подарували глядачам конкурсанти під час концерту.

Фестиваль «Повір у себе!» допоміг його учасникам знайти власну мрію, повірити у свої сили та з ще більшою вірою і впевненістю сміливо крокувати по життю. А найбільшою винагородою стали усміхнені дитячі очі, сповнені надією серця та віри в себе, у свої можливості та у своє майбутнє. Всі отримали незабутні враження від справжнього свята, а також подарунки від спонсорів та Подільської районної в місті Києві державної адміністрації.

Попереду міський тур фестивалю. Бажаємо перемоги конкурсантам!

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024