Головна  →  Новини  →  10 листопада 2017

Українському роботодавцю - грамотних фахівців

Українському роботодавцю - грамотних фахівців

У Подільському районному центрі зайнятості активно відзначили День української писемності та мови — свято, яке щороку відзначається в Україні 9 листопада. Спеціалісти центру зайнятості, соціальні партнери та безробітні Подільського РЦЗ взяли активну участь у написанні радіодиктанту і не тільки з'ясували, чи добре знають українську мову, а ще й продемонстрували єдність з усіма, хто любить і шанує українське слово і справою довели бажання та готовність працювати на благо народу України, адже після написання диктанту взяли активну участь у традиціних заходах служби зайнятості.

"Нас багато. Ми різні. Але нас об’єднує спільна мета" – девіз цьогорічного радіодиктантузакликав український народ до єдності, до творіння спільних справ. Колектив Подільського районного центру зайнятості охоче відгукнувся на запрошення Українського радіо виступити в ролі своєрідного співорганізатора акції, створивши свій власний осередок диктанту. Цим осередком у Подільському РЦЗ стали безпосередньо працівники центру зайнятості, і соціальні партнери (працівники комунальної бібліотеки №11 Подільського району) і самі клієнти служби зайнятості – пошукачі роботи та роботодавці (Лінійне управління метрополітену м. Києва, ПАТ "Державний ощадний банк України").

Після написання радіодиктанту присутні відзначили, що найголовніше для них в ньому – це не тільки перевірка знань та самооцінка власної професійної компетенції, яка не може вважатися високопрофесійною без достатнього знання рідної мови, але і відчуття солідарності з усіма, хто любить і шанує рідне слово, хто хоче, щоб українці говорили українською мовою і творили добрі справи для нашої держави. Такими добрими справами цього дня у Подільському РЦЗ стали проведені традиційні, але потрібні заходи: міні-ярмарок вакансій, на якому ПАТ "Державний ощадний банк України" презентував вакансії та підбір кадрів на замовлення роботодавця – Лінійного управління метрополітену м. Києва на вакансії поліцейський метрополітену.

Мета проведених заходів в унісон злилася з основною метою Дня української писемності – єднання, – єднання безпосередньо роботодавців з пошукачами роботи не тільки словом, але і шляхом конкретного працевлаштування.   

За інформацією Подільського районного центру зайнятості 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024