Головна  →  Новини  →  9 листопада 2017

Валентин Мондриївський привітав працівників культури та майстрів народного мистецтва з професійним святом (фото)

Валентин Мондриївський привітав працівників культури та майстрів народного мистецтва з професійним святом (фото)

8 листопада в дитячій музичній школі №35, що в Подільському районі, відбулися урочисті заходи з нагоди Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва з професійним святом. Голова Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Валентин Мондриївський, заступник керівника апарату Олег Мукан та начальник відділу культури, туризму та охорони культурної спадщини Людмила Сабардіна долучилися до привітань.

«Наш район багатий на талановитих та відомих діячів. Тільки в школах естетичного виховання району близько 3 тис. учнів отримують музичну, художню та хореографічну освіту, у нас єдина в Києві державна хореографічна школа та більше півсотні різних закладів культури та мистецтва. Щиро дякую кожному, хто виховує майбутніх талантів, хто присвятив себе розвитку національної культури та творчості. Зичу міцного здоров'я, безмежного щастя, родинного тепла та прихильності муз», - сказав голова райдержадміністрації, звертаючись до присутніх в залі. Також він передав найщиріші вітання від Київського міського голови Віталія Кличка та депутатів Київради.

Окрім того, за сумлінну працю та з нагоди професійного свята Валентин Мондриївський вручив грамоти працівникам шкіл естетичного виховання, централізованої бібліотечної системи району, відділу культури, туризму та охорони культурної спадщини, а учні музичної школи подарували присутнім чудову концертну програму.

Нагадаємо, Всеукраїнський день працівників культури і аматорів народного мистецтва відзначався в Україні 23 березня. Ця дата була встановлена в березні 2000 року Указом Президента України № 484/2000, враховуючи вагомий внесок працівників культури та аматорів у відродження української національної культури, розвиток народної творчості, активну культурно просвітницьку діяльність. З 2013 року, згідно з Указом Президента України від 30 грудня 2011 № 1209/2011 «Про відзначення в Україні деяких пам'ятних дат і професійних свят» цей день став відзначатися 9 листопада і отримав назву «Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва».

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024