Головна  →  Новини  →  3 листопада 2017

Під щирою опікою соціальних працівників Подільського району більше 80-ти тисяч громадян (фото)

Під щирою опікою соціальних працівників Подільського району більше 80-ти тисяч громадян (фото)

3 листопада у Подільській районній в місті Києві державній адміністрації відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня працівника соціальної сфери.

Валентин Мондриївський привітав соціальних працівників установ та закладів району з професійним святом та передав їм найщиріші вітання від імені Київського міського голови Віталія Кличка, а найкращі фахівці соціальної сфери району отримали від мера подяки та грамоти Подільської районної в місті Києві державної адміністрації.

«Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня працівника соціальної сфери! Ваша щоденна робота і не завжди помітна, але дуже важлива і необхідна подолянам, які потребують допомоги. Ваша наполеглива, самовіддана праця є запорукою того, що велика кількість мешканців району, котрі потребують уваги і підтримки, не покинуті і не забуті та відчувають себе захищеними. Нехай посіяні вами зерна добра і милосердя завжди дають дружні сходи в серцях і душах людей. Зичу вам та вашим сім’ям міцного здоров’я, добробуту, злагоди і домашнього затишку, сил і наснаги на нові здобутки у справі, яка перетворилася на вашу долю», - сказав, звертаючись до присутніх на заході, голова райдержадміністрації.

Загалом, у сфері соціального захисту населення Подільського району працюють фахівці Управління праці та соціального захисту населення, Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Територіального центру соціального обслуговування, Служби у справах дітей, Центру соціально-психологічної реабілітації для дітей та молоді з функціональними обмеженнями, які, в загальній кількості, обслуговують більше 80-ти тисяч населення, а це: пенсіонери, інваліди, ветерани війни та учасники бойових дій, одинокі громадяни похилого віку, багатодітні сім’ї та матері-одиначки, діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, сім’ї, які опинилися в скрутних життєвих обставинах, власне всі, кому тяжко впоратися з соціальними викликами.

Бурхливими оплесками присутні на урочистостях вітали юних подільських талантів дитячого фольклорного ансамблю "Зернятко", які підготували з нагоди свята чудовий концерт.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024