Головна  →  Оголошення  →  31 жовтня 2017

Оголошення Товариства з обмеженою відповідальністю ЖБК «УПРАВДОМ» про наміри отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря

Майданчик житлового комплексу клубного типу «Ліпінка 1,2,3» дахові котельні якого знаходяться на балансі управляючої компанії ТОВ ЖБК «Управдом» (фактична адреса: 04078, м. Київ, Подільський район, вул. Замковецька, 102-А), а розташований у Подільському районі м. Києва між вулицями Новомостицькою та Замковецькою.

Підприємство займається комплексним обслуговуванням об’єктів нерухомості, включаючи постачання тепла для опалення житлових приміщень та належить до 2 групи об’єкта, для яких розробляються Документи по обґрунтуванню обсягів викидів. Згідно зі Звітом по інвентаризації викидів забруднюючих речовин у атмосферне повітря (Київ -2016, 2017) на майданчику діють 38 стаціонарних джерела викидів від технологічного обладнання – котли настінні конденсаційні марок «WOLF CGB-100» та «Lоgamax рlиs GB 162-100» (паливо-природний газ), від яких у атмосферне повітря потрапляють наступні забруднюючі речовини – оксиди азоту у перерахунку на діоксид азоту, вуглецю оксид, важкі метали та парникові гази. Загальний обсяг викидів в атмосферу, від комплексу джерел підприємства, без урахування викидів парникових газів, не перевищує 0,44 т/рік.

На період проведення робіт по обґрунтуванню обсягів викидів для отримання Дозволу, згідно з результатами розрахунків розсіювання забруднюючої речовини в атмосферному повітрі встановлено, що найбільша концентрація у приземному шарі атмосфери на межі прилеглої зони житлової забудови, нижче 0,1 ГДК – оксиди азоту у перерахунку на діоксид азоту.     

Зауваження та пропозиції надсилати до Подільської районної в місті Києві державної адміністрації за адресою: 04070, м. Київ, Контрактова площа, 2, тел. (044) 226-20-26, (044) 485-18-95.

Публікація в газеті «Експрес об’ява» від 29 вересня – 5 жовтня 2017 року № 38  (5192)

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024