Головна  →  Новини  →  20 жовтня 2017

Комунальники Подільського району доповіли про підключення об’єктів житлово-комунального господарства та соціальної сфери до опалення (фото)

Комунальники Подільського району доповіли про підключення об’єктів житлово-комунального господарства та соціальної сфери до опалення (фото)

19 жовтня в Подільській райдержадміністрації відбулося засідання оперативного штабу з питань підготовки господарства Подільського району до роботи в осінньо-зимовий період 2017-2018 років. Участь в засіданні взяли керівники комунальних підприємств району, самостійних структурних підрозділів державної адміністрації, представники спеціалізованих обслуговуючих організацій.

«Процес включення опалення в будинках всіх форм власності Подільського району йде активними темпами, а об’єктів соціальної сфери – на завершальному етапі», - повідомив перший заступник голови райдержадміністрації Микола Дубовик. Він додав, що на підключення всього житлового фонду району знадобиться 7-10 діб і, що орієнтовно щодня підключають близько 100 будинків. Загальний відсоток помешкань, в яких вже є тепло становить - 20 %.

Голова району Валентин Мондриївський дав доручення перевірити також  лікарні, поліклініки, дитячі садки та інші установи соціального спрямування щодо температурного режиму в приміщеннях, а також забезпечити цілодобовий контроль щодо усунення аварій, що виникають під час підключення тепла.    

«Вже цими вихідними очікується похолодання, тому вся система має бути запущена і налагоджена, щоб у разі виникнення будь-яких аварій чи пошкоджень була можливість забезпечили оперативне реагування та вчасне їх усунення. Прошу всіх задіяних в цьому процесі працівників тримати цілодобовий зв'язок», - дав доручення Валентин Мондриївський.

Також під час засідання мова йшла про відключення гарячого водопостачання. Наразі в Подільському районі через пошкодження мереж близько 100 будинків без гарячої води. Представники ПАТ «Київенерго», які були присутні на засіданні, зауважили, що аварійні бригади працюють в посиленому режимі, щоб максимально швидко відновити подачу води.

Крім того, обговорили  питання відновлення асфальтового покриття після аварійних розриттів на інженерних мережах ПАТ «Київенерго», роботу ліфтового господарства та санітарної очистки району.

За результатами засідання голова райдержадміністрації дав відповідні доручення.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024