Головна  →  Новини  →  19 жовтня 2017

Засідання Громадської ради (фото)

Засідання Громадської ради (фото)

18 жовтня на засіданні Громадської ради при Подільській районній в місті Києві державній адміністрації жваво обговорювали громадські слухання проекту Детального плану території в межах просп. Правди, вул. Газопровідної, проспектів Георгія Гонгадзе та Свободи у Подільському районі м. Києва. Заступник керівника ОСН «Комітет мікрорайону Рада житлового масиву «Виноградар» Ірина Олексієнко детально розповіла, що планується збудувати та які зміни відбудуться після прийняття Детального плану даної території.

Також представник громадської організації «Громада Андріївський Узвіз» Ольга Рутковська розповіла про ситуацію щодо театру на Подолі.

Плідно попрацювали та обговорили інші питання.

За результатами засідання буде підготовлено протокол доручень для подальшого опрацювання та розгляду на наступному засіданні Громадської ради, яке відбудеться 1 листопада 2017 року о 15.00.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024