Головна  →  Новини  →  20 жовтня 2017

21 жовтня на Контрактовій площі відбудуться Міжнародні змагання пожежно-рятувальних служб "Найсильніший пожежний-рятувальник Київ-2017"

21 жовтня на Контрактовій площі відбудуться Міжнародні змагання пожежно-рятувальних служб "Найсильніший пожежний-рятувальник Київ-2017"

Вперше в Україні відбудуться Міжнародні змагання пожежно-рятувальних служб "Найсильніший пожежний-рятувальник Київ-2017", відомі у світі як "Firefighter Combat Challenge".

21 жовтня на Контрактовій площі столиці усі присутні стануть свідками захопливої боротьби між командами ДСНС України, МНС Республіки Білорусь та Державної протипожежної служби Республіки Польща. На гостей заходу чекає безліч сюрпризів та незабутніх емоцій. А головне — видовищне шоу від професіональних вогнеборців.

Програма заходу дуже насичена:

  • підйом рукавної лінії по сходових маршах на майданчик 4-го поверху навчальної вежі;
  • підйом рукавних скаток;
  • "силовий тренажер";
  • прокладання робочої лінії і подання ствола на заливку мішені;
  • евакуація потерпілого.

Учасники змагань на швидкість виконають зазначені вправи, а за правильністю виконання слідкуватиме професійне журі. Також усі бажаючі зможуть випробувати і власні сили, повторивши за вогнеборцями всі етапи змагань.

Початок о 9:00. Вхід вільний!

Довідка:

Змагання «Firefighter Combat Challenge» були започатковані у США в 1974 році в якості пілотного проекту з визначення рівня фізичної придатності претендента на здобуття професії пожежного. За короткий термін часу вони себе виправдали та отримали зелене світло на постійне використання. Видовищне шоу «Firefighter Combat Challenge» отримало шалену популярність у вогнеборців з різних країн світу та у 1992 році стали по праву називатися міжнародними, а його учасники вважали за честь взяти у них участь. Такі вправи розвивають у бійців пожежної охорони не лише фізичну силу, витривалість та швидкість, але й навчають оперативно зорієнтуватися на місці виникнення будь-якої надзвичайної пригоди та прийняти вірне рішення в екстремальній ситуації.

Інформує Головне управління ДСНС України у м. Києві

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024