Головна  →  Новини  →  18 жовтня 2017

20-21 жовтня у Подільському районі жінки зможуть безкоштовно проконсультуватися у мамолога

20-21 жовтня у Подільському районі жінки зможуть безкоштовно проконсультуватися у мамолога

20-21 жовтня з нагоди Всеукраїнського дня боротьби із захворюванням на рак молочної залози  у Подільському районі буде організовано безкоштовні медичні консультації для жінок.

Так, з 10.00 до 13.00 на базі комунального некомерційного підприємства «Консультативно-діагностичний центр» Подільського району м. Києва (вул. Мостицька, 9, І поверх) всі бажаючі жінки можуть отримати консультацію лікаря-онколога, провести скринінг молочної залози, мамографію, УЗД молочної залози.

Нагадаємо, Всеукраїнський день боротьби з захворюванням на рак молочної залози встановлений в Україні «…з метою активізації діяльності із запобігання виникненню і поширенню захворювань на рак молочної залози, привернення уваги суспільства до цієї проблеми…» згідно з Указом Президента України «Про Всеукраїнський день боротьби з захворюванням на рак молочної залози» від 17 січня 2005 р. № 42/2005. Проводиться щорічно 20 жовтня.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024