Головна  →  Новини  →  12 жовтня 2017

У Територіальному центрі соціального обслуговування відзначили День українського козацтва

У Територіальному центрі соціального обслуговування відзначили День українського козацтва

Готуючись до відзначення Дня українського козацтва, працівники відділення денного перебування Територіального центру соціального обслуговування запросили підопічних на просвітницьку годину "Рідна земле моя, ти козацькою славою щедра!".

Волонтер Віра Глібова підготувала змістовну інформаційно-розважальну програму про звитяжну багатовікову історію "Країни козацтва", про її славних керманичів – гетьманів. У сімейній, невимушеній атмосфері учасники заходу взяли участь в обговоренні цікавих  історичних тем, поділитись власним баченням відродження козацького руху в нашій державі.

Нагадаємо, 14 жовтня — День українського козацтва відзначається в Україні відповідно до Указу Президента України від 07 серпня 1999 року № 966/99. Зазначене свято встановлено, враховуючи історичне значення й заслуги козацтва в утвердженні української державності та його вагомий внесок у сучасний процес державотворення.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024