КМДА Київська міська державна адміністрація


3 жовтня 2017

Оголошення від ПАТ «Київський вітамінний завод» про наміри отримання дозволу на викиди

ПАТ «Київський вітамінний завод», розташоване за адресою: м. Київ,  вул.  Копилівська, 38,  Подільський район заявляєпро намір отримання дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферу від стаціонарних джерел викидів.

           ПАТ «Київський вітамінний завод» спеціалізується на виробництві фармацевтичних препаратів. До складу технологічного виробництва підприємства входять виробничі корпуси з дільницями, лабораторіями, цехами, котельнею. Основні технологічні операції, що проводяться на підприємстві: виробництво, фасування і упаковка лікарських препаратів в капсулах, твердій лікарській формі, драже та виробництво аскорбінової кислоти: лабораторні дослідження, робота котельного обладнання.

          Відомості щодо виду та обсягів забруднюючих речовин: кількість джерел викиду – 36, об’єм викидів забруднюючих речовин – до 5 т/рік, та парникові гази.

          Основними забруднюючими речовинами є: зважені речовини, неметанові леткі органічні сполуки, оксиди азоту, оксид вуглецю, діоксин сірки та парникові гази.

          При отриманні дозволу на викиди будуть встановлені умови до технологічного обладнання та споруд, до адміністративних дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру для запобігання перевищення викидів забруднюючих речовин в атмосферу.

          ПАТ «Київський вітамінний завод» гарантує при здійсненні діяльності дотримання вимог і нормативів природоохоронного й санітарного законодавства.

          Пропозиції та зауваження направляти протягом 30 календарних днів з моменту опублікування даного оголошення  до Подільської районної в місті Києві державної адміністрації за адресою: 04070, м. Київ, Контрактова площа, 2, тел. (044) 226-20-26, (044) 485-18-95.

          Додаткову інформацію щодо обсягів викидів забруднюючих речовин в атмосферу можна отримати у ТОВ «НВП «Екозахист», розташованому за адресою: м. Київ, вул.. Механізаторів, 2 та за тел. (044) 496-01-20, а також на підприємстві за тел. (044) 461-03-13

Оголошення в газеті «У ритмі міста» від 25 вересня 2017 року № 301.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.