Головна  →  Оголошення  →  27 вересня 2017

Товариство з обмеженою відповідальністю "ГРАНД МЕНЕДЖМЕНТ" повідомляє про наміри отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря

ТОВ «ГРАНД МЕНЕДЖМЕНТ» розташоване за адресою: м. Київ, Подільський район,  вул.  Набережно-Хрещатицька, 1.  Підприємство спеціалізується на наданні послуг тимчасового розміщування населення та мобільного харчування. Підприємство віднесено до другої групи за ступенем впливу об’єкту на забруднення атмосферного повітря.

З метою отримання Дозволу була проведена інвентаризація викидів забруднюючих речовин та розроблені Документи, у яких обґрунтовуються обсяги викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами зазначеного підприємства.

За результати інвентаризації виявлено шістнадцять стаціонарних джерел викидів: труби газової котельні, труба підземного паркінгу, труби від обладнання ресторанів, кафе та пральні, труби аварійних дизельних генераторів, труби чиллерної, серверної та компресорної тощо. Відомості про види та обсяги викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря, викиди акролеїну. Ацетальдегіду, спирту етилового, оцтової кислоти, гідроокису натрію, тетрахлоретилену, фреонів, оксидів азоту, оксиду вуглецю, діоксиду сірки, речовин у вигляді суспендованих твердих частинок, вуглеводнів насичених, ртуті та її сполук, а також парникових газів становлять в цілому 0,5190611 г/с та 984,404 т/рік ( в т.ч. величина викидів діоксиду вуглецю 983,467 т/рік).

 Для даного виду діяльності нормативна СЗЗ не установлюється. За розрахунками розсіювання викидів забруднюючих речовин, вклад підприємства в існуючий рівень забруднення атмосферного повітря значно менше за 1 ГДК, СЗЗ не організовується.

Зауваження та пропозиції надсилати до Подільської районної в місті Києві державної адміністрації за адресою: 04070, м. Київ, Контрактова площа, 2, тел. (044) 226-20-26, (044) 485-18-95.

Публікація в газеті «Експрес обява» від 22-28.09. 2017 року № 37 (5191)

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024