Головна  →  Новини  →  22 вересня 2017

Проекти громадського бюджету міста Києва обговорювали в центральній районній бібліотеці Подільського району (фото)

Проекти громадського бюджету міста Києва обговорювали в центральній районній бібліотеці Подільського району (фото)

21 вересня в рамках проведення Європейського тижня місцевої демократії у центральній районній бібліотеці імені Івана Франка Подільського району відбулася лекція Артема Стельмашова «Проекти громадського бюджету міста Києва».

Тема надзвичайно зацікавила мешканців Подільського району, які прагнуть перетворити Київ на квітуче європейське місто. До участі у заході також долучилися автори проектів Громадського бюджету, представники Громадської ради при Подільській районній в місті Києві державній адміністрації та всі охочі.

Нагадаємо, у столиці стартував Європейський тиждень місцевої демократії. Це - загальноєвропейський захід, покликаний заохотити громадськість до участі у вирішенні питань місцевого значення. Він проходить на підтримку ініціативи Конгресу місцевих та регіональних влад Ради Європи. Підписане розпорядження Київського міського голови.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024